Gabriela Condrache

Gabriela Condrache - Instructor Guantanamo DanceAm început sa dansez in anul 2005 in trupa liceului de dans sportiv. Acela a fost momentul in care am gasit un mediu de relaxare si exprimare a trairilor prin dans si muzica. Singurul lucru pe care il regret este ca nu m-am apucat de dans mai devreme. Dupa 4 ani a urmat întâlnirea cu dansul latino, întâlnire care mi-a aratat pasiunea, libertatea si distractia acestui stil de dans. M-am îndragostit iremediabil de el, astfel încât in 2010 am început cursurile de dansuri latino, intr-un mediu propice pentru dezvoltare si multa distractie. Atunci a început si nebunia coregrafiilor, a costumelor, a orelor pana târziu din sala.
Alaturi de partenerul meu de dans de atunci, am urcat atât pe scenele nationale cât si pe scenele internationale, ocupând locul 4 la categoria Salsa Profi la concursul WORLD Latin Dance CUP qualifications in Romania. In acea perioada am învatat ce înseamna performanta si principiile care te ajuta sa treci la urmatorul nivel. In 2014 am participat la categoria Solo Femina de la concursul WORLD Latin Dance CUP.
Misiunea mea este aceea de a va ajuta sa experimentati lumea dansului indiferent de vârsta si ocupatie si sa va bucurati de un corp sanatos. A dansa este un stil de viata care îti ofera încredere in tine si o stare de bine, atât fizica cât si psihica.
Gabriela preda Salsa si Bachata din 2011 iar Kizomba din 2014. Laureata a unor concursuri internationale, Gabi isi doreste ca toti elevii ei sa experimenteze lumea dansului indiferent de varsta si ocupatie, deoarece dansul iti ofera o stare de bine, atat fizica cat si psihica.

Fara comentarii:

Adauga un comentariu

Raspunde

Trebuie sa fii logat pentru a posta.