Cristian Lambu

Cristian Lambu - Instructor Guantanamo DanceAm facut cunostinta cu lumea latino acum 10 ani. La indemnul fratelui meu am iesit intr-o seara banala in Salsa 3, un club latino. Energia , senzualitatea si bucuria pe care mi-au transmis-o oamenii prin dans m-au facut sa incep de indata cursurile de dansuri latino.
La inceput am privit totul ca pe un hobby, dar cu timpul a devenit o pasiune. Am inceput sa iau parte din ce in ce mai mult din aceasta lume,implicandu-ma in toate activitatile sugerate de instructorii mei de dans; participand la festivaluri de dans, socializand cu alti oameni, care au aceeasi pasiune comuna.
Usor, usor, dansul a trezit emotie , mi-a dat curajul  de a-mi depasi limitele; totul  evoluand intr-un ritm alert. Dansul este o arta si ne invata sa fim armoniosi in intreg limbajul gesturilor. Multi ma intreaba de ce dansez? Este uneori foarte greu sa exprim in cuvinte tot ce simt in momentul in care dansez. De un lucru va pot asigura… In momentul in care incep sa dansez ma traspun intr-o alta lume ; o lume lipsita de griji, de stresul cotidian; un univers propriu, in care fiecare se manifesta diferit , unde fiecare miscare reprezinta un cuvant.
Ard de nerabdare sa va transmit o partea macar din aceste sentimente care nutresc inlauntrul meu de ani de zile. Va astept cu drag la cursuri sa ne bucuram impreuna de magia dansului. Cristian preda Salsa si Bachata din anul 2010 iar Kizomba si Semba din anul 2012. Pasionat de dans, participant la concursuri si festivaluri de dans, Cristian reuseste sa transmita elevilor sai magia dansului.

Fara comentarii:

Adauga un comentariu

Raspunde

Trebuie sa fii logat pentru a posta.